hotels in thessaloniki

Το Maison Hotel βρίσκεται στη Νέα Χαλκηδόνα, σε απόσταση μόλις 30km από το ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης, σε μέρος που θα διασφαλίζει ηρεμία και απόλαυση.

Το κατάλυμα προσφέρει στους επισκέπτες που ταξιδεύουν είτε για αναψυχή είτε για επαγγελματικούς λόγους μια ξεχωριστή εμπειρία υψηλού επιπέδου.

Το ξενοδοχείο είναι τοποθετημένο σε στρατηγικά κομβικό σημείο ικανοποιεί τις επιθυμίες αυτών που θέλουν να γνωρίσουν όλες τις περιοχές στην Κεντρική Μακεδονία.

Με τη δέσμευση ότι το ξενοδοχείο μας θα σας ικανοποιήσει απόλυτα, σας υποσχόμαστε μια αξέχαστη και γεμάτη εμπειρίες διαμονή.

maison luxury hotel
maison hotel thessaloniki
Άνεση - Πολυτέλεια

Δωμάτια & Σουίτες

double room hotel thessaloniki

Double Room

σουιτα ξενοδοχειο maison

Grand Suite

μικρη σουιτα ξενοδοχειο maison

Junior Suite

οικογενειακο δωματιο maison

Family Room

ντελουξ δωματιο maison

Deluxe

Ξενοδοχείο στη Χαλκηδόνα - Θεσσαλονίκη

Το Maison Hotel είναι ξενοδοχείο 3+ αστέρων, μέσα σε έκταση 15 στρεμμάτων με μεγάλο κήπο με γκαζόν. Διαθέτει 43 δωμάτια μεταξύ των οποίων μία grand suite, μία junior suite και deluxe δωμάτια, ορισμένα με θέα στην εξωτερική πισίνα με δυνατότητα προσθήκης παρκοκρέββατου και καρεκλάκι φαγητού για τους μικρούς μας επισκέπτες, 24ωρο room-service, δωρεάν wi-fi σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου, υπηρεσίες spa, εξωτερική πισίνα κατά τους θερινούς μήνες με pool bar-restaurant, γήπεδο ποδοσφαίρου,free parking για κάθε είδους οχήματα και πρατήριο βενζίνης BP. Λειτουργεί υπηρεσία μεταφοράς από και προς το αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης. Τέλος το ξενοδοχείο μας εντάσσεται στα pet-friendly hotels, για όσους φέρουν μαζί τα κατοικίδια τους καθώς επίσης και είναι προσβάσιμο σε Α.Μ.Ε.Α. με ειδικές ράμπες σε όλους του τους χώρους. Παρέχεται πρωινό με ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα και για όσους επιθυμούν λειτουργεί εστιατόριο και bar. Η περιοχή της Νέας Χαλκηδόνας άλλωστε φημίζεται για τις παραδοσιακές ταβέρνες για όσους επιθυμούν να την επισκεφθούν.


Διαβάστε περισσότερα για την τοποθεσία


maison hotel halkidona
maison chalkidona
maison hotel spa

Βρείτε μας επίσης στα:

hotels com
booking com logo
expedia
find hotel logo
Τοποθεσία ξενοδοχείου στο χάρτη

Που θα μας βρείτε

1ο χλμ. Χαλκηδόνα-Παρθενίου

Μόλις 35km από το κέντρο της Θεσσαλονίκης

google reviews
Δείτε τις αξιολογήσεις των πελατών μας στο Google

ξενοδοχεια στη θεσσαλονικη